GRYMT KREATIVT TEAM

Vi tror på kreativitet, på att se vem du är och lyssna till vem du vill vara.

Vi har olika prisnivåer beroende på erfarenhet hos våra frisörer.  

Junior Stylist, Senior Stylist, Master Stylist, Director. Här är det bara att välja vilken prisnivå och frisörkategori du vill ha!

Junior Stylist – Färdigutbildad frisör men i väntan på att avlägga Gesällbrev.

Senior Stylist– Har Gesällbrev och några års erfarenhet. Och har flera vidareutbildningar.

Master Stylist– Har Gesällbrev och flera års erfarenhet. Har många avancerade vidareutbildningar.

Director– Har Gesällbrev och flera års erfarenhet av att  arbetat som utbildare och kreatör på scenen inom branschen.

Oavsett titel tar vi oss tid för dig, erbjuder noggranna konsultationer och skräddarsydda behandlingar.

Att komma till oss ska på samma gång kännas avslappnande och exklusivt. Välkommen!

Linda Eklind

Linda Eklind

DIRECTOR

Medlem Intercoiffure Sweden, ICD

Linda har varit yrkesverksam i många år. Dels som salongsägare men även varit en del av L’Oréals svenska kreativa team under 10 års tid där hon jobbat med utbildning. Hon har erfarenhet av att stå både på och bakom scenen och skapa hårmode. 2020 blev hon invald (och därmed salongen GRYM) i den internationella organisationen Intercoiffure Mondial som den enda värmlänningen hittills.

Arbetar på Grym Torggatan.

Ida Sundström

Ida Sundström

SENIOR STYLIST

Ida har Gesällbrev och arbetar som Senior Stylist hos oss. Hon har en fin utbildning med sig från Svenska Frisörskolan i Trollhättan. Hon har ett brinnande intresse för yrket och behärskar alla delar med hög precision och noggrannhet.

Arbetar på Grym Torggatan.

Matilda Sundgren

Matilda Sundgren

SENIOR STYLIST

Matilda är en riktigt genuint utbildad, behörig frisör med Gesällbrev. Tidigare har hon arbetat på en av Karlstads mest anrika salonger. Matilda är otroligt kreativ och duktig med saxen. Färg och form ligger henne väldigt varmt om hjärtat.

Arbetar på Grym Torggatan.

Elin Åkerberg

Elin Åkerberg

SENIOR STYLIST

Elin är utbildad på Svenska Frisörskolan i Trollhättan och är behörig frisör med Gesällbrev. Elin är en frisk fläkt som inte är blyg för att uttrycka sin kreativitet i färg och form.

Arbetar på Grym Torggatan.

Malin Johansson

Malin Johansson

MASTER STYLIST, COLORSPECIALIST

Malin har många års erfarenhet av yrket och har flera utbildningar med sig i bagaget genom åren. Bl.a. Toni Guy London, Sthur Köpenhamn – och mycket mycket mera. Malin är en noggrann yrkeskvinna som brinner för det perfekta resultatet i alla hennes jobb.

Arbetar på Grym Torggatan.

Lollo Carlsson

Lollo Carlsson

MASTER STYLIST

Lollo är en mycket duktig frisör med många års erfarenhet av alla bitar i yrket. Det finns många utbildningar och inspirationsvisningar som hon erfarit under hennes yrkesår, både från den svenska och internationella scenen. Många brudar har fått sina vackra håruppsättningar av henne. Och att göra hår inför modefotograferingar är ett stående inslag.

Arbetar på Grym Torggatan.

Ronja Almlöf Campbell

Ronja Almlöf Campbell

Ronja är en otroligt duktig och kreativ frisör. Hon jobbar som frilanstekniker på Schwarzkopf och skapar magi med färger. Arbetar som egenföretagare på Grym Tingvalla

Minna Mörk Holmqvist

Minna Mörk Holmqvist

SENIOR STYLIST

Minna är en välutbildad frisör med gesällbrev och har jobbat som salongschef på en av Karlstads tidigare salonger. En frisör med erfarenhet och med stort intresse för konst som ligger henne varmt om hjärtat.

Arbetar på Grym Tingvalla under sommaren.