GRYMT KREATIVT TEAM

Vi tror på kreativitet, på att se vem du är och lyssna till vem du vill vara.
Vi är ett starkt team i ständig utveckling som arbetar mot ett och samma mål; att ge dig en personlig helhetsupplevelse!
Vi tar oss tid för dig, erbjuder noggranna konsultationer och skräddarsydda behandlingar.
Att komma till oss ska på samma gång kännas avslappnande och exklusivt. Välkommen!

Linda Eklind

Linda Eklind

FRISÖR, VD

Medlem Intercoiffure Sweden, ICD

Linda har varit yrkesverksam i många år. Dels som salongsägare men även varit en del av L’Oréals svenska kreativa team under 10 års tid där hon jobbat med utbildning. Hon har erfarenhet av att stå både på och bakom scenen och skapa hårmode. 2020 blev hon invald (och därmed salongen GRYM) i den internationella organisationen Intercoiffure Mondial som den enda värmlänningen hittills.

Ida Sundström

Ida Sundström

TRAINEE

Ida är vår fantastiska trainee och i slutskedet till att bli helt färdig frisör. Hon har en fin utbildning med sig från Svenska Frisörskolan i Trollhättan och slutför nu sin sista del i utbildningen hos oss. Hon har ett brinnande intresse för yrket och behärskar alla delar med hög precision. Hos Ida är det 15% rabatt på alla hårbehandlingar.
Matilda Sundgren

Matilda Sundgren

FRISÖR

Matilda är en riktigt genuint utbildad, behörig frisör med Gesällbrev. Tidigare har hon arbetat på en av Karlstads mest anrika salonger. Matilda är otroligt kreativ och duktig med saxen. Färg och form ligger henne väldigt varmt om hjärtat.

Lollo Carlsson

Lollo Carlsson

FRISÖR

Lollo är en mycket duktig frisör med många års erfarenhet av alla bitar i yrket. Det finns många utbildningar och inspirationsvisningar som hon erfarit under hennes yrkesår, både från den svenska och internationella scenen. Många brudar har fått sina vackra håruppsättningar av henne. Och att göra hår inför modefotograferingar är ett stående inslag.

Malin Johansson

Malin Johansson

FRISÖR

Malin har många års erfarenhet av yrket och har flera utbildningar med sig i bagaget genom åren. Bl.a. Toni Guy London, Sthur Köpenhamn – och mycket mycket mera. Malin är en noggrann yrkeskvinna som brinner för det perfekta resultatet i alla hennes jobb.

Elin Åkerberg

Elin Åkerberg

FRISÖR OCH STYLIST

Elin är just nu föräldraledig till våren 2023. Elin är utbildad på Svenska Frisörskolan och är behörig frisör med Gesällbrev. Elin är en frisk fläkt som inte är blyg för att uttrycka sin kreativitet i färg och form.

Fredrica Hager

Fredrica Hager

FRISÖR

Fredrica är just nu föräldraledig till hösten -23.                                                    Fredrica är gediget utbildad på Björn Axén Academy i Stockholm. Där hon även arbetat på Björn Axén Salonger och skaffat sig mycket erfarenhet. Hon är behörig frisör med Gesällbrev och har det senaste året arbetat på salong här i Karlstad. Fredrica är kreativ och mycket duktig på att arbeta med färg och form i en skön kombination.