VÅRA LYXIGA HÅRKURER

Unna dig det lilla extra för ditt hår!

Välj till en LYXKUR till alla våra behandlingar. Det ingår alltid en skön hårbottensmassage, varm handduk och du får en avkopplande stund. Vi rekommenderar dig produkter för att kunna följa upp och sköta ditt hår på bästa sätt vidare hemma. Läs mer här om behandlingarna.

Kerastase Fusio-Dose Booster

Fusio-Dose från Kerastase är en riktig ”skönhets-shot” för ditt hår som ger ett omedelbart resultat och en glansig frisk känsla. Koncentrerade boosters blandas med olika kraftfulla koncentrat innehållande aktiva ingredienser, vilket ger flera kombinationer för en specialanpassad behandling uttaget för ditt behov.

Läs mer om behandlingen.

Pristillägg: 150 kr

 

Metal DX / Olaplex

En keratinstärkande kur att välja till i samråd med din frisör som stärker upp keratinbindningarna i ditt hår i samband med en teknisk kemisk behandling. Som färg eller blekning. Som kan gå hårt åt håret. Och skyddar det från slitage i framtiden. Och för ett mer hållbart resultat. Den görs i tre steg för ett optimalt resultat. Steg 1-2 görs som salongsbehandling. Steg 3 genom hemmavård.

Steg 1-2: Pristillägg 150 kr 

Steg 3: Eftervårdsbehandling för hemmabruk för att bibehålla känslan under lång tid.

Kerastase Protokoll

Kérastase Résistance är en reparerande salongskur för ett redan skadat hår, för att återuppbygga den inre strukturen för skadade hårstrån som lätt går av.

Kerastase Spécifique är en upprensande och balanserande hårbottenskur för dig som har problem med känslig, kliande, mjäll, håravfall eller fet hårbotten.

Läs mer om behandlingen.

Pristillägg: 150 kr